El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Alcalà de Xivert estrena nou paviment

La millora de la instal·lació esportiva ha tingut un cost de 68.000 euros

Ja han finalitzat els treballs de renovació del paviment de la pista del Pavelló Poliesportiu Municipal José Antonio Miralles d’Alcalà de Xivert, que han consistit en la substitució de l’antic paviment de linòleum –col·locat en 1999- per una nova superfície de PVC, amb un gruix de 7mm, amb estrat d’alta densitat reforçat amb fibra de vidre i està dissenyat per a aconseguir un funcionament òptim en recintes esportius interiors dedicat a la competició oficial i entrenament d’esports com el bàsquet, handbol, voleibol, futbol sala o bàdminton.

L’actuació s’ha realitzat sobre els 1.196 metres quadrats que ocupa la pista i també s’han realitzat labors de reparació de juntes, repintat de línies i zones de senyalització per a la pràctica de futbol sala, handbol, de bàsquet i bàdminton. La millora de la instal·lació esportiva ha tingut un cost de 68.000 euros, obtingut a través de romanents de tresoreria.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “són molts els equips locals que realitzen els seus entrenos i competicions oficials en el Pavelló i seran els que directament podran comprovar la millora realitzada i donar-li ús al nou paviment” insistint que “les nostres instal·lacions municipals estiguen en condicions òptimes és una prioritat per al nostre equip de govern”.

Directe