200.000 euros per ampliar i millorar les instal·lacions esportives

Per les pistes de tennis, l'skate-park i el sostre del pavelló poliesportiu

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola avança, al costat de l’àrea d’Urbanisme, en la millora i creació d’instal·lacions esportives en el municipi. Concretament i durant aquest any, s’emprenen diferents projectes com la construcció de la nova pista multiesportiva, en el recinte del Centre d’Estudis, l’execució dels quals està pràcticament acabada. Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que compta amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports.

Els treballs s’han inclòs per part de l’Ajuntament en les ajudes que Diputació vehicula per als municipis, a través del Pla 135, i suma una inversió total de gairebé 90.000 euros.

Uns altres dels projectes que està previst executar en els pròxims mesos són el condicionament de les pistes de tennis i la millora de l’entorn del skate-*park amb una inversió de gairebé 100.000€ i intervenir en la sostrada del pavelló poliesportiu, amb un pressupost previst de 3000€.

“La inversió i millora d’instal·lacions esportives ha estat constant” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, recordant la recent creació d’un nou parc de calistenia, l’ampliació del poliesportiu municipal o els treballs que s’estan realitzant per a finalitzar el nou gimnàs municipal, així com múltiples millores en el conjunt del complex poliesportiu.

Directe