Benicarló presenta una potent oferta esportiva per a l’estiu

El Campus Diverestiu compta amb 120 places per a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha presentat avui una nova edició de la Campanya Esportiva d’Estiu, que té com a objectiu la promoció de la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar durant la temporada estiuenca.

«Per fi, després de dos anys —ha dit el regidor—, podem recuperar la plena normalitat en l’oferta esportiva d’estiu». Fernando Jovaní ha destacat que «intentem arribar a tots els sectors de població, des dels més grans als més menuts» i ha subratllat «la coordinació entre l’oferta pública i privada per tal de donar sortida a totes les necessitats».

La campanya està dividida en sis programes: el Campus Diverestiu, les Escoles Esportives d’Estiu per a xiquets i xiquetes, les activitats físiques per a joves i adults, els campus d’entitats esportives, els actes i esdeveniments puntuals i els campionats i tornejos populars.

La principal aposta de la Regidoria d’Esports és el Campus Diverestiu, orientat a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats esportives que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.30 hores. L’oferta per als més joves es complementa amb les Escoles Esportives d’Estiu en horari de vesprada, amb activitats nàutiques i activitat física adaptada.

La Campanya Esportiva d’Estiu contempla també activitats físiques per a joves i adults a partir de 14 anys, amb una oferta que combina activitat física, jumple, cubbà o fit-platja.

L’oferta de la Campanya Esportiva d’Estiu es complementa amb els campus que organitzen les entitats esportives locals com el Club de Bàsquet, el Club Triatló Basiliscus, el Benicarló Base Futbol o el Club Handbol.

També hi haurà actes esportius puntuals i campionats i tornejos populars, com el tradicional Memorial de Bàsquet Víctor Pratsevall o un torneig de tennis taula.

La prematrículació per al Campus Diverestiu, per a les Escoles Esportives d’Estiu i per a les activitats físiques per a joves i adults es pot formalitzar a partir de dijous i fins al 10 de juny.

Directe