El Morella FC aconsegueix la permanència a la 1ª Regional

El Cinctorrà guanya a Canet i el Vilafranca cau front a l'Atzaneta

MORELLA FC 3
CD BENICÀSSIM 0

El Morella FC va anar per la via ràpida i el passat dissabte superava per 3-0 al Benicàssim a la Fàbrica de Giner, assegurant la permanència una temporada més a la 1ª Regional. Un partit que els locals afrontaven amb la tranquil·litat de saber-se pràcticament salvats i el Benicàssim acudia a la Fàbrica de Giner amb la permanència a la butxaca.

Dos gols del davanter centre i capità del Morella, Marc Moles al primer temps van encarrilar la victòria local, que ratificava Jordi amb el 3-0 final al segon temps. Victòria final i celebració entre jugadors, directiva i aficionats al camp de la Fàbrica de Giner. El Morella jugarà la pròxima temporada la seua 12ª campanya consecutiva a la 1ª Regional.

CF CANET 1
CE CINCTORRÀ 2

Fantàstica victòria del CE Cinctorrà en la seua visita al camp de ‘Les Comes’ de Canet, un dels camps tal vegada més difícils de la categoria. Els de Cinctorres s’avanaçaven prompte al marcador amb el 0-1 marcat per Juan Martínez al minut 6. Un resultat amb el que s’arribava al descans del partit.

El Canet va apretar molt d’eixida al segon periode i al minut 57 aconseguien l’1 a 1. El partit va estar molt disputat durant tota la segona part i ja a les acaballes del mateix, al temps afegit, Juan Pablo marcava l’1 a 2 definitiu amb el que el Cinctorrà aconseguia la victòria a Canet lo Roig. Tres punts que permeten a l’equip de Cinctorres pujar una posició a la classificació de la lliga de la 2ª Regional.

CF VILAFRANCA 2
UE ATZENETA 3

Vilafranca i Atzeneta arribaven al descans amb el 0-0 inicial després d’una bona primera part de futbol per part dels dos equips encara que amb poques ocasions de gol. Al minut 62, l’Atzeneta inaugurava el marcador i es posava per davant amb el 0-1, encara que el Vilafranca al minut 75 i amb una gran jugada de Borja aconseguia l’1 a 1 per mediació de Pau.

L’Atzeneta demostrava perque va tercer a la lliga i al darrer quart d’hora feia seua la victòria amb dos gols, l’1 a 2 al minut 81 amb una falta directe i l’1 a 3 al minut 89 després d’un xut des de fora de l’àrea. Al minut 91, Borja i després d’una bona acció individual marcava el 2-3 que seria definitiu al darrer partit de la temporada al Serrito.

Directe