La Jornada d’Esport i Convivència celebra 13 anys de suport a la discapacitat

El Pavelló Poliesportiu ha reunit més d’un centenar de persones

La pista central i l’annex semicobert del Pavelló Poliesportiu han acollit un any més la Trobada d’Esport Adaptat, una de les activitats que tradicionalment se celebren a Benicarló durant el mes de maig i que enguany s’emmarca en el nou projecte ‘Kimberlé, escola d’empoderament col·lectiu’ que ha posat en marxa la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives per a promoure la igualtat i la no discriminació de les persones.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, acompanyada de la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, han assistit a l’entrega de diplomes a totes les persones participants en aquesta jornada, que no només ha contemplat una part lúdica i esportiva sinó també una vessant de convivència i germanor per donar visibilitat a la discapacitat.

La trobada ha estat impulsada des de les entitats que conformen la Taula de treball de persones amb discapacitat i ha comptat amb la participació de les residències El Collet i Sant Francesc, el Centre Ocupacional IVASS El Maestrat i les entitats Cocemfe, Afanias, Afare i Ateneu. A més, en la jornada ha col·laborat activament l’alumnat del grau superior d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Ramón Cid.

Les persones assistents han pogut participar en una gran quantitat d’activitats esportives, com ara boccia, tennis-taula, dominó o escacs, i també han gaudit de diferents tallers de dansa, musicoteràpia i competicions esportives de futbol sala i bàsquet.

Directe