Vilafranca, primera parada dels actes pel Centenari del Castelló

Estrenant en primícia l’himne commemoratiu

El Club Esportiu Castelló es troba immers en el seu any més especial i, amb motiu d’involucrar a tota la societat de Castelló per a celebrar l’efemèride de complir 100 anys d’història el pròxim 20 de juliol, va iniciar el cap de setmana el primer acte comarcal a Vilafranca.

Dins del programa d’esdeveniments i activitats del Centenari es troba una iniciativa que, al costat de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, es pretén enaltir el sentiment albinegre per totes les comarques de la província. La primera parada ha tingut lloc aquest diumenge en L’Alt Maestrat, concretament a Vilafranca del Cid, quan al matí es va tenyir d’albinegre.

Himne del
Centenari

Vilafranca del Cid va ser la primera població on es va interpretar l’himne commemoratiu del Centenari del CD Castelló. L’obra, composta pel músic Ximo Fabregat i amb lletra del poeta Vicent Jaume Almela, va ser interpretada en aquesta ocasió per la banda de música de la comarca després que s’estrenarà el mes de febrer passat en la Gala Institucional.

L’inflable albinegre va ser un dels elements que no va fallar per a la diversió dels més xicotets. Després d’un temps en estand by, el Castalia Kids va tornar a aglutinar desenes de mirades en L’Alt Maestrat. Pintacares, inflables i una gran varietat de jocs van omplir la plaça de Vilafranca per a atraure els més xicotets de la comarca.

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, va acudir personalment a donar la benvinguda a l’expedició de la Comissió del Centenari del CD Castelló. “Estem molt agraïts al Club per voler comptar amb el nostre municipi per a ser partícips d’aquest acte en homenatge al Club de la província. Vilafranca ha estat històricament lligada al CD Castelló i són molts els residents que van a Castalia cada diumenge”, va explicar l’alcaldessa.

Aquesta ha sigut la primera de les huit comarques que acolliran actes del Centenari del CD Castelló i la següent parada serà el 18 de juny en la localitat de la Vall d’Alba. El CD Castelló, a través de la Fundació Albinegra, vol agrair a la Diputació, a la Generalitat i a les comarques de Castelló per implicar a tota la província en homenatge al Centenari del Club Esportiu Castelló, així com a RASER ESDEVENIMENTS la seua col·laboració.

Directe