900.000 euros per als esdeveniments esportius a la província

L'edició anterior se'n van beneficiar l'Eco Rally Comunitat Valenciana o l'Infinitri Half Peníscola

La Diputació de Castelló ha concretat les bases d’una línia d’ajudes destinada a les entitats privades per a l’organització d’esdeveniments esportius a la província. El muntant econòmic, de gran importància dins dels pressupostos de l’àrea d’Esports, ascendeix als 900.000 euros, cosa que demostra el compromís de l’actual equip de govern amb l’esport en el territori castellonenc, en augmentar el pressupost en 100.000 euros respecte a l’exercici anterior.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha afirmat que l’increment econòmic “es correspon amb el nostre compromís d’augmentar els esdeveniments i esdeveniments esportius que es realitzen a la província per a recuperar la normalitat esportiva en la qual ens trobàvem abans de la pandèmia”. Sobre aquest tema, ha manifestat que la recuperació de la normalitat “permetrà que Castelló continue la seua línia ascendent quant a popularitat i prestigi esportiu, tant a nivell nacional com internacional, consolidant-se com un territori idoni per a la pràctica de qualsevol modalitat esportiva”.

Mitjançant aquesta subvenció, les corporacions privades podran organitzar esdeveniments esportius a la província de Castelló durant l’exercici de 2022. D’aquesta manera, clubs, organitzacions i entitats oferiran innombrables proves que, en paraules del president, “promocionaran l’esport com a motor de desenvolupament social i econòmic per als nostres pobles”. Aquelles entitats interessades a beneficiar-se hauran de presentar la seua sol·licitud fins al 29 de maig.

Martí ha recordat que l’any passat, gràcies a aquesta ajuda, es van poder realitzar 150 esdeveniments esportius de gran varietat i repercussió, com per exemple l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, la Mediterranean Epic Gran Fons i l’Infinitri Half Peníscola, entre altres proves.

Directe