Peníscola es prepara per a acollir el X Infinitri Half Triathlon

Es nada 1.900 metres, es corre 90 km en bici i s'acaba amb una mitja marató de 21 km

L’organització i l’Ajuntament de Peníscola estan ja ultimant els detalls per a acollir el diumenge 1 de maig, la desena edició de l’Infinitri Triathlon Peníscola.

L’esdeveniment es realitza des de 2013 i sempre en distància Half o mitja distància, és a dir, que els participants comencen al matí nadant 1.900 metres al voltant del castell de Peníscola, seguits de 90 quilòmetres de ciclisme per l’interior de la comarca, per a acabar amb mitja marató (21 quilòmetres), just abans d’entrar en la plaça Santa Maria, en el cor de la ciutat antiga, coneguda mundialment per ser escenari natural de la sisena temporada de Game of Thrones.

“Estem molt il·lusionats per recuperar la normalitat en aquesta prova amb una important xifra de participants i amb novetats i sorpreses en aquest aniversari especial” ha valorat la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, qui ha destacat l’important reconeixement i prestigi internacional de la cita

L’organització, l’àrea d’Esports, la brigada municipal d’Obres i Serveis, així com la Policia Local han coordinat un dispositiu de seguretat per a l’acolliment de l’esdeveniment que compta amb activitats extraordinàries i noves, en tractar-se d’una edició especial de desé aniversari.

L’esdeveniment, en el qual enguany participaran al voltant de 1200 triatletes, a més d’amb el suport de l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i el suport dels Cossos de Seguretat de l’Estat.

Directe