Més de 50 xiquets i xiquetes participen en la II Duatló Popular de Vinaròs

Es podia realitzar individualment o amb parelles

El passeig de Fora del Forat i la carpa de l’avinguda de l’Atlàntic han acollit la II Duatló Popular de Vinaròs organitzada pel Club de Triatló amb la col·laboració de l’Ajuntament. La prova consistia en realitzar una cursa a peu, després seguir amb la bici i finalitzar amb una nova cursa, tot amb distàncies adaptades a l’edat dels participants. En aquest sentit, cal destacar que es va comptar amb les categories des del prebenjamí fins a l’adulta.

D’altra banda, la Duatló es podia realitzar individualment o amb parelles per fer relleus entre fills i pares o mares, amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport.

La regidora de l’àrea, Begoña López, ha destacat que “els xiquets i les xiquetes van passar una tarda de dissabte molt entretinguda amb la pràctica d’un esport dur i emocionant com és la duatló”. Segons afegia, des de l’Ajuntament sempre es donarà suport a aquest tipus d’iniciatives que fomenten un oci saludable.

Directe