Amb una doble victòria, les infantils del basquet afiancen la 1a posició

L'equip benjamí també guanyava de forma molt ampla a Onda

El CBF Morella infantil arrodonia un fantàstic cap de setmana derrotant en dues oportunitats al Bàsquet Morvedre, tant dissabte a Sagunt com diumenge al Centre Esportiu Jaume I de Morella. Es donava la circumstància de que els dos conjunts arribaven a les cites com a invictes, jugant-se la primera posició després de que un dels dos partits, el de Morella s’ajornara en el seu dia per la incidència de la pandèmia.

Dissabte a Sagunt el marcador entre el Bàsquet Morvedre i el CBF Morella infantil va ser de 40-64 a favor de les morellanes, en un excel·lent partit de bàsquet per part de l’equip. Tal vegada el millor fins ara de la temporada. Diumenge les coses a Morella van estar més difícil i va guanyar el CBF Morella a la pròrroga (46-43) i amb un triple aconseguit a falta de pocs segons per al final.

Diumenge l’equip no va estar tant esplèndid com al partit de Sagunt, si bé el CBF Morella infantil aconseguia una victòria molt important classificatòriament parlant a la 1ª Zonal.

La importància del partit de diumenge va ser gran, ja que ara amb les dues victòries consecutives contra el Bàsquet Morvedre, la situació per guanyar la lliga de la 1ª Zonal se li queda perfecta al CBF Morella.

També important va ser la victòria de l’equip benjamí del CBF Morella a Onda per 9-49, aconseguint la fita històrica de tancar el marcador en esta categoria.

La dinàmica del CBF Morella benjamí en aquesta temporada està sent espectacular amb una millora significativa i en el joc i els resultats des de la primera fase de la competició fins al moment actual.

Jose Moreno és el president del CBF Morella

Gran cap de setmana el viscut per al CBF Morella amb tres victòries als tres partits disputats. En el cas de les infantils, per situar-se líders de la lliga i les benjamins per continuar creixent amb el treball que es realitza a diari.

Directe