Comencen les obres de la nova pista poliesportiva exterior

Els treballs s'estendran al llarg d'un mes aproximadament i es preveu que estiguen finalitzats abans de Setmana Santa

L’Ajuntament de Peníscola ha donat principi a les obres de la nova pista poliesportiva exterior, que s’inclou en el conjunt d’inversions de Diputació, sol·licitada pel consistori, a través de la convocatòria del Pla 135.

Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que comptarà amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports. Se situa en el recinte del Centre d’Estudis, concretament, en l’espai que està actualment barrat i en desús.

“L’empresa adjudicatària del contracte després del procés de licitació pública, inclou una sèrie de millores a l’execució del projecte de l’obra, com per exemple el manteniment regular, reparacions i visites semestrals a la instal·lació; la millora de la il·luminació de la zona mitjançant l’execució d’una xarxa d’enllumenat enterrada al voltant de la pista multiesportiva; així com la disponibilitat de peces de reposició de qualsevol element que compon la pista” ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Els treballs s’estendran al llarg d’un mes aproximadament per la qual cosa la Regidoria preveu la finalització dels treballs abans de Setmana Santa. L’empresa adjudicatària dels treballs i que està ja executant-los és Equipaments Esportius SA i la inversió ascendeix a 89.795,90€.

“La inversió i millora d’instal·lacions esportives ha sigut constant, amb aquesta actuació donem resposta a una reivindicació dels més joves, que reclamen poder gaudir de nous espais per a l’esport a l’aire lliure” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, recordant la recent creació d’un nou parc de cal·listènia, l’ampliació del poliesportiu municipal o els treballs que s’estan realitzant per a finalitzar el nou gimnàs municipal, així com múltiples millores en el conjunt del complex poliesportiu.

Foto: L’alcalde, amb el regidor de l’àrea d’Urbanisme, en la parcel·la en la qual s’estan duent a terme els treballs per a la instal·lació de la nova pista multiesportiva

Directe