El 12 de març tornen les rutes pel Camí de Conquesta

Es farà l'onzena etapa, entre Castell de Cabres i Vallibona, després de dos anys parades pel covid

Després de quasi dos anys d’inactivitat, la Mancomunitat comarcal Els Ports i el club Trencatermes reprenen les rutes senderistes pel GR-331, el Camí de Conquesta, amb l’etapa entre Castell de Cabres i Vallibona, fins a arribar al Santuari de Vallivana.

Serà el club comarcal trencatermes qui organitzarà aquesta proposta que recorre vora 11 quilòmetres pels senders naturals de la ruta.

El GR-331 o Camí de Conquesta és una ruta circular que envolta la comarca dels Ports amb 166 quilòmetres de recorregut al voltant de 15 etapes que discorren per un paratge natural de gran valor patrimonial, ja que a més de conéixer la natura dels Ports també es pot gaudir d’elements com la pedra en sec, les ermites, els aqüeductes o miradors repartits per tota la comarca.

La caminada tindrà lloc el 12 de març, amb eixida des de l’Hostal Nou de Morella en autobús fins a arribar a Castell de Cabres i tindrà un cost de 6 euros per a cobrir les assegurances, el transport i l’avituallament.

Tot i que les activitats de senderisme i turisme actiu han tingut un gran predicament durant els darrers dos anys, la Mancomunitat no ha pogut tornar a oferir aquestes rutes fins aquest moment.

Blai Peñarroya és el president de la Mancomunitat comarcal Els Ports

Les inscripcions per aquesta ruta es poden realitzar al web de la Mancomunitat Comarcal Els Ports o a les oficines de turisme dels pobles de la comarca dels Ports.

Directe