Guanya el Morella, empata el Vilafranca i perd el Cinctorrà

El Morella FC es situa a la posició 9 de la classificació

Guanya el Morella, empata el Vilafranca i perd el Cinctorrà
Alegria al vestuari del Morella compartida a les xarxes socials

MORELLA FC 2
CF ALCALÀ 0

Important victòria per al Morella FC que es situa a la posició 9 de la classificació amb 23 punts. El partit començava amb domini local i al minut 1 Jordi va estar a punt de superar al porter i inaugurar el marcador. L’Alcalà va tindre poques opcions en aquest primer periode i el Morella dominava més el joc. Al minut 43 un passe de Jordi a Moles servia per a que el davanter i capità del Morella marcara l’1 a 0, resultat amb el que s’arribava al descans.

A la segona part, el joc se va equilibrar un poc, si bé el Morella anotava el 2-0 definitiu per mediació de Jordi al minut 59. Còrner executat pel jugador morellà que el porter i un defensa no acerten a poder despejar i el baló acaba introduint-se a la porteria. Al tram final i ja amb el 2-0 el Morella va controlar la situació per acabar adjudicant-se la victòria.

Els jugadors van celebrar al vestuari aquests tres punts aconseguits front l’Alcalà i penjaven instantànies del moment a les xarxes socials del club.

UE VILANOVA 2
CE CINCTORRÀ 0

El CE Cinctorrà va caure derrotat per 2-0 al camp de La Llacuneta de Vilanova en un partit en el que a la primera part s’arribava al descans amb l’empat a 0 inicial al marcador. No van tindre moltes ocasions de gol ni un ni l’altre equip i el Cinctorrà va patir la lesió de Marc Pitarch, jugador important i que va desestabilitzar un poc l’organització del Cinctorrà.

A la reanudació, el Vilanova seria superior i poc a poc aniria fent-se amb el partit. Al minut 56 arribava el primer gol dels locals i encara que el Cinctorrà ho va intentar en tot moment, no va ser possible aconseguir igualar l’encontre. Ja al tram final, concretament al minut 81, el Vilanova marcava el 2-0 final que deixa ara al Cinctorrà a la cinquena posició amb 34 punts.

CF VILAFRANCA 2
CD CATÍ 2

Inici de partit al Serrito amb un Vilafranca dominador i que va desplegar un gran joc als primers 25 minuts, disposant de tres clares ocasions per a marcar sense encert cara a porta. El Catí va despertar al tram final de la primera part i inquietaria un poc la porteria de Mihai. Descans amb empat a 0 en una primera part en la que els locals van merèixer més. A la segona part, Jorge Porcar de cap creuava el baló al porter i feia l’1 a 0 al minut 58.

A partir d’eixe instant, el Catí va ser una apisonadora i disposaria de 7 clares ocasions de gol, solventades amb 7 paradons de Mihai. Però al final el porter vilafranquí ja no va poder resistir les embestides catinenques i els visitants feien l’1 a 1 al minut 87. El temps afegit va ser una locura, ja que al minut 91 Ramón rematava a boca de gol un centre de Borja i feia el 2-1 i ja al 92 i després d’una falta treta pel Catí amb centre a l’àrea, els visitants anotaven el 2-2 final.

Directe