Tots els equips comarcals han caigut derrotats aquesta setmana

L'Orpesa "B" sorprèn a un cinctorrà sense fortuna al Pla del Mig Ull

Futbol a Els Ports en una imatge d'arxiu

UE RIPOLLÉS 2
MORELLA FC 1

El Morella FC va caure derrotat a Castelló davant la UE Ripollés en un resultat que complica la situació classificatòria del quadre morellà. De fet, el Ripollés va ser superior al Morella i a més, tal vegada va ser l’equip que millor li ha jugat a l’equip de Rubén Rodríguez en tot el que va de campanya. El Ripollés inaugurava el marcador al Chencho ‘D’ al minut 34 de partit i amb l’1 a 0 a favor dels castellonencs s’arribava al descans. Al poc de joc del segon periode, l’equip del Ripollés feia el 2-0 que li posava les coses molt de cara per a sumar els tres punts en joc. Va apretar el Morella al tram final, fent el 2-1 per mediació de Jordi al minut 78. Quedaven 12 minuts més el temps afegit i tot estava obert en aquest partit que al final es saldava amb victòria local per 2 gols a 1. El Morella rebrà a la Fàbrica de Giner a l’Alcalà en la propera jornada.

CE CINCTORRÀ 2
ORPESA CF ‘B’ 5

Sorpresa al Pla de Mig Ull ja que un dels darrers classificats, l’Orpesa ‘B’ superava amb golejada a un Cinctorrà al que no li va eixir res durant tot el partit. De fet el marcador al descans era de 0-4 a favor del conjunt visitant que inaugurava el marcador al minut 3 amb el 0-1 i el 0-2 al minut 15. Un minut després al 16 arribava el 0-3 i a les proximitats del descans el 0-4. Amb el 0-1 al marcador Juan Pablo va disposar d’un penal que no va poder transformar.

A la segona part l’equip de Cinctorres feia el 1-4 per mediació de Juan Pablo al minut 58, si bé es quedava amb 10 per l’expulsió de Josep. Al tram final els visitants marcaven l’1 a 5 i el Cinctorrà patia una nova expulsió, la del seu porter Aurás. Amb 9 jugadors, el Cinctorrà feia el 2-5 per mediació de Nico. Derrota a casa en un partit molt accidentat per als de Cinctorres en un dia en el que a l’equip de Jordi Pacheco no li va eixir res.

CF BENLLOCH 3
CF VILAFRANCA 2

Trepidant primera part amb 5 gols i cap a la segona. El Vilafranca es posava per davant al marcador amb un gol de Borja al minut 10, encara que novament la alegria al Vilafranca li durava poc ja que el Benlloch feia l’1 a 1 al minut 12 de joc. El partit jugat a Cabanes era trepidant i al minut 25, el Benlloch i de penal es posava per davant al marcador amb el 2-1. El Vilafranca continuava remant per empatar de nou el partit (2-2) amb gol de Nicolás al minut 31. Al temps afegit de la primera part, que va ser molt el Benlloch anotava el 3-2 definitiu.

Després d’un primer periode amb molts gols s’esperava una segona part molt trepidant entre els dos equips, encara que curiosament no arribarien més gols al partit i el 3-2 seria definitiu. Amb la victòria del Benlloch i el triomf de l’Orpesa ‘B’ a Cinctorres es compliquen molt les coses per a que el Vilafranca puga eixir de la darrera plaça en esta temporada 20221-2022.

Directe