El Vilafranca planta cara a Rossell, però acaba perdent contra el segon classificat

Un partit en el que els vilafranquins va vendre cara la derrota

CE ROSSELL 3
CF VILAFRANCA 1

El CF Vilafranca va plantar cara i oposició al camp de La Planeta de Rossell, si bé no va poder amb un dels conjunts més potents de la lliga a la 2ª Regional i que ocupa la segona posició. El partit va començar amb joc igualat fins que al minut 22 el Rossell marcava l’1 a 0. No es va rendir l’equip dirigit per Toni Mallén que al minut 41 per mediació de Borja empatava el partit contra tot pronòstic (1-1). En aquest cas no li va durar molt l’alegria al Vilafranca, ja que dos minuts després el Rossell feia el 2-1, resultat amb el que acabava la primera part.

A la segona, el Vilafranca va apretar i va intentar empatar de nou el partit. Els intents vilafranquins van ser molts, davant d’un Rossell que el que buscava era la sentència definitiva del partit. Amb un resultat tant curt, 2-1 a favor dels locals qualsevol situació de perill vilafranquina podia posar en perill la victòria del Rossell.

El 3-1 definitiu a favor del Rossell arribava ja al minut 90 amb un gol que sentenciava un partit en el que el Vilafranca va vendre cara la derrota.

↳ Alineació CF Vilafranca
▸ Mihai
▸ Sergi
▸ Javi Nadal
▸ Nicolás
▸ Mateu
▸ Jorge Gil
▸ Eric
▸ Porcar
▸ Iván
▸ Alejandro
▸ Borja
▸ També van jugar Alejandro, Gabi i Pau

↳ Gols
▸ 1-0 min. 22
▸ 1-1 min. 41 Borja
▸ 2-1 min. 43
▸ 3-1 min. 90

Directe