El Cinctorrà no falla al Pla de Mig Ull

El Vilafamés ho va intentar amb insistència i el Cinctorrà va poder aguantar per sumar un nou triomf a casa

CE CINCTORRÀ 2
CF VILAFAMÉS 1

El CE Cinctorrà manté la quarta plaça a la lliga de la 2ª Regional a només un punt del tercer classificat després d’aconseguir una nova victòria al Pla de Mig Ull. El fortí cinctorrà va tornar a funcionar i l’equip iniciava el partit com un cicló. Al minut 3, Juan Pablo en un fantàstic xut des de fora de l’àrea anotava l’1 a 0 per als de Cinctorres, que poc després, al minut 15 i per mediació d’Albert Querol anotava el 2-0. Un gol que donava tranquil·litat al Cinctorrà, si bé el partit contra el Vilafamés no va ser gens fàcil. Els visitants escurçaven distàncies al minut 32 fent el 2-1 i van buscar el gol de l’empat abans del descans.

El Cinctorrà va desenvolupar a la perfecció l’inici del partit i quedava tota la segona part per davant amb el 2-1 al marcador. Un segon acte en el que el Vilafamés va apretar molt més i el Cinctorrà es va saber defendre amb ordre. Això si, ocasions de gol van tindre els dos equips i els locals hagueren pogut sentenciar l’encontre. Al final, el Vilafamés ho va intentar amb insistència i el Cinctorrà va poder aguantar per sumar un nou triomf a casa.

↳ CE Cinctorrà
▸ Aurás
▸ Diego
▸ Eric
▸ Marc Puig
▸ Marc Pitarch
▸ David Martí
▸ Josep
▸ Albert Querol
▸ Marc Yeste
▸ Christian Ortí
▸ Juan Pablo
▸ També van jugar Santi, Dani Artola, Dani Aguilar i Iván Roda.

↳ Gols
▸ 1-0 min. 3 Juan Pablo
▸ 2-0 min. 15 Albert Querol
▸ 2-1 min. 32

Directe