David Prades està de pretemporada al Pirineu francès

L'esportista vilafranquí continua preparant la nova temporada amb èxits en els esports hivernals

L’atleta vilafranquí de curses de muntanya i esports hivernals, David Prades, continua amb la preparació de la nova temporada a Font Romeu (França) i participant també a curses i proves que es celebren en matèria d’esports d’hivern. Recentment David Prades s’imposava a una cronoescalada que tenia lloc a l’estació d’esquí del Pas de la Casa i aconseguia també el triomf a una prova de raquetes celebrada als Alps italians.

L’esport de muntanya a l’hivern li serveix a David Prades també per a preparar la seua ampla temporada de curses de muntanya, que barreja també amb trails de més llarga distància. El vilafranquí ja compta amb un important calendari de curses entre les que destaquen ara al principi la Trans Gran Canària, en la que va aconseguir la victòria l’any 2021 o la Trail del Penyagolosa que tindrà lloc al mes d’abril. Son algunes de les proves en les que participarà Prades, que mentrestant continua entrenant durament a França.

A més, l’esportista David Prades també podria participar a proves de caràcter internacional. Un fet que sol ser habitual en el corredor i esquiador de Vilafranca i que segons pareix, podria anar fins a Noruega en aquest 2022 que té per davant. I és que entre l’esport de muntanya i les curses a peu tradicionals o amb trails, David Prades no para en tot l’any. Cal afegir a tot això la seua afició per la bicicleta amb la que també practica de quan en quan.

Un hivern dur per la neu als Pirineus, francesos i catalans en els que David Prades continua competint i aconseguint importants victòries. A ben segur que en aquest any 2022 David segueix amb el seu brillant palmarés dels darrers anys. Només amb aquestes imatges ja ens podem fer una idea del que la temporada hivernal aporta a David Prades. Simplement, espectacular!!

Directe