Shedmarks compleix 20 anys a Vilafranca

Amb una setmana de descomptes i recordar la història d'aquestes dues dècades

Un 12 de febrer de l’any 2002 obria les portes l’empresa Shedmarks, per a oferir els productes que es realitzaven a la Marie Clare. Vint anys després, el negoci ha canviat i l’empresa és un referent a nivell nacional en productes d’esport de muntanya.

Així, per a recordar els inicis i celebrar el camí recorregut, des de Shedmarks ofereixen tota la setmana descomptes atractius.

El que va començar com una tenda petita fa 20 anys es va anar expandint a poc a poc de la mà dels productes per a l’esport, específicament, la pràctica a la muntanya.

Tot i l’èxit aconseguit, els inicis no van ser fàcils. Per a moltes marques no tenia sentit treballar amb una empresa que operava fora dels nuclis urbans, però a poc a poc, amb perseverança i esforç, van poder establir-se en el mercat.

Shedmarks va ser una de les primeres empreses en fer el pas cap a la venda per internet fa 10 anys, el que els ha permés convertir-se en un referent a nivell de vendes a Espanya i Portugal i poder començar a mirar nous mercats. La tenda vilafranquina està dins del Top-20 de tendes de venda en línia de material de muntanya segons el medidor Alexa.

L’èxit aconseguit en l’e-commerce no ha fet descuidar la venda física, que encara suposa la meitat de la facturació de l’empresa.

Laura Altabas és CEO de Shedmarks Vilafranca

De cara al futur, a Shedmarks Vilafranca continuaran buscant nous mercats i innovant.

Durant tota la setmana, a Shedmarks Vilafranca celebren els seus 20 anys amb descomptes i desitjant dues dècades més.

Directe