Vist a Twitter

Toni Mallén i Roberto Prades seran els nous entrenadors del CF Vilafranca

Des de la directiva s'intenta fer un gir a la mala ratxa de l'equip

Després de l’última derrota del CF Vilafranca aquest diumenge al dervi comarcal contra el CE Cinctorrà, la directiva del club ha anunciat un canvi de direcció en l’equip apostant per Toni Mallén i Roberto Prades com a nous entrenadors del conjunt vilafranquí.

Per a aquesta temporada el CF Vilafranca apostava per la figura d’entrenador-jugador en la persona de Javier Nadal. El nou entrenador ajudat a la banqueta per Francis Roig, amb funcions de delegat, no han portat els resultats esperats al club. Dels 14 partits jugats, l’equip ha sumat 12 derrotes que l’han fet baixar fins a la darrera posició de la classificació del grup 1 de segona regional.

El planter del CF Vilafranca és molt jove en esta temporada. Ara l’objectiu del club és abandonar la zona de cruer de la classificació.

Directe