La brigada i el Consell d’Esports adeqüen el nou espai esportiu

Descongestionarà el poliesportiu amb una pista que s'adaptarà tant al bàsquet com al vòlei

La brigada  i el Consell d’Esports adeqüen el nou espai esportiu

Durant les últimes setmanes la Regidoria d’Obres i Serveis, en col·laboració amb el Consell Municipal d’Esports, ha realitzat tasques d’adequació d’una nau al polígon industrial de les Capçades per a convertir-la en un nou espai esportiu. En concret, les feines han consistit en la instal·lació de la xarxa d’electricitat amb focus LED de baix consum i el pintat de les parets per a protegir-les de les humitats.

La nau industrial disposarà de vestuaris i d’una pista de bàsquet amb les mesures oficials perquè el club local puga realitzar els entrenaments, així com permetre el seu ús per a la pràctica de vòlei. D’altra banda, gràcies a la seua fàcil accessibilitat, també podrà utilitzar-la entitats com Bamesad per als entrenaments de bàsquet amb cadira de rodes.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “s’han realitzat tots els treballs necessaris per a legalitzar la instal·lació, amb el corresponent sistema elèctric, sortides d’emergència i normativa de prevenció d’incendis, entre altres”. Segons afegia properament finalitzaran les tasques d’adequació del paviment i pintat de les pistes, a més d’instal·lar tots els equipaments necessaris per a la pràctica esportiva, llavors es posarà a disposició de les entitats locals.

Per acabar, Morellà assenyalava que s’ha escollit una nau molt propera a la pista d’atletisme, fet que permetrà compaginar les tasques de conserge de les dues instal·lacions.

Directe