El pilot vilafranquí Álex Monfort, campió regional de rallies de muntanya 2021

Continua amb la tradició al volant que iniciava Miguel Ángel Porcar

Álex Monfort, pilot de rallies de muntanya de Vilafranca es proclamava a la Pujada del Garbí (València) com a campió regional de rallies de muntanya en la temporada 2021. Álex continua així amb la tradició al volant que iniciava Miguel Ángel Porcar, també guanyador en diferents oportunitats del títol autonòmic. Álex Monfort es presentava al Garbí en la darrera cita de la temporada amb moltissimes opcions de guanyar ja que simplement amb el fet de puntuar tenia suficient per ser campió. Amb els deures fets ja a les curses anteriors, el pilot de Vilafranca complia amb els seus objectius en la prova valenciana i aconseguia el títol de campió de rallies de muntanya de la Comunitat Valenciana en la categoria de monoplaces.

El calendari en esta campanya 2021 ha estat molt complet amb proves a les províncies de València i Alacant especialment i una també a la província de Castelló, concretament a la localitat de Zucaina.

Álex Monfort comptava a la prova del Garbí amb un grup d’amics aficionats de Vilafranca que el solen acompanyar a moltes de les curses i que en aquest moment tant important no van fallar a la cita. D’aquesta manera, Álex Monfort al volant del seu Demon Car, s’ha proclamat com a campió autonòmic. Ara és el moment de descansar i pensar en la pròxima temporada en la que Monfort amb el mateix cotxe i categoria defensarà el títol aconseguit en aquest 2021.

Directe