L’alta incidència del coronavirus cancel·la el futbol regional als Ports

El Morella-Torreblanca es jugarà el dimecres 19 i el Benicarló-Cinctorrà el divendres 21

El Morella FC, en una imatge d'arxiu

Els tres equips de la comarca dels Ports al futbol regional van suspendre els seus partits del cap de setmana com a conseqüència de la incidència per la Covid-19. L’encontre a la 1ª Regional entre el Morella FC i el CF Torreblanca ja es suspenia fa uns dies pels casos del virus al planter morellà. Aquest encontre ja te una data fixada per la Federació per tal de jugar-lo el dimecres 19 de gener al camp de la Fàbrica de Giner.

També s’han suspés per Covid-19 els dos partits de 2ª Regional però amb procediments molt diferents. Si el Benicarló BF-CE Cinctorrà ja es suspenia fa uns dies i ha estat fixat amb la data del divendres 21 de gener per a la seua disputa, el partit entre el CF Vilafranca i la UE Vilanova s’ajornava en la mateixa jornada de diumenge. El Vilanova amb 6 positius al seu planter informava a la Federació de la situació i decidia no jugar el partit. Falta ara fixar una nova data per a aquest encontre.

Directe