50.000 euros per renovar la coberta de la graderia del camp de futbol

S’instal·larà una estructura de panell sandvitx de 650 metres quadrats de superfície

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló està millorant les instal·lacions del camp de futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso. En concret, s’està renovant tota la coberta de la graderia, una estructura de més de 650 metres quadrats que fins ara era de fibrociment i que se substituirà per panell sandvitx.

Així ho ha confirmat el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, que ha explicat que «l’inici de l’obra s’ha endarrerit més del que volíem perquè hem hagut de contractar una empresa especialitzada per a retirar el fibrociment». «Així i tot —ha dit el regidor—, en tres setmanes tindrem la coberta finalitzada amb totes les garanties de seguretat».

La renovació de la coberta, amb un pressupost de 49.800 euros, és una de les inversions incloses en el Pressupost de l’Ajuntament de 2021.

Segona fase

Una vegada instal·lada la nova coberta, s’iniciarà una segona fase de millora de les instal·lacions que consistirà a renovar els seients de la graderia, pintar tot el camp i millorar-ne l’accessibilitat. Aquestes actuacions es finançaran amb romanents de tresoreria per un total de 20.000 euros.

Directe