El Club Bàsquet Femení Morella infantil ocupa la primera posició a la classificació

Una contundent victòria a casa superant per 45-5 al CB Vall d'Uxó

El Club Bàsquet Femení Morella infantil aconseguia aquest dissabte una contundent victòria a casa, al Centre Esportiu Jaume I, superant per 45-5 al CB Vall d’Uxó. En arribar als 40 punts d’avantatge a favor del quadre local es tancava el marcador d’un partit amb poca història en el que el CBF Morella Infantil va ser molt superior al seu rival. Un fet que es va posar de manifest a tots els quarts del partit fins a que definitivament es tancava el marcador. Per part del CBF Morella van jugar en aquest partit en categoria infantil: Carla, Ivana, Maria, Carme, África, Edith, Irene, Alba, Raquel i Clara.

El Club Bàsquet Femení Morella infantil ocupa la primera posició a la classificació de la Lliga Infantil Femeni IR Nivell 3 Grup 1 amb 3 victòries sobre 3 partits disputats. El grup està format per 5 equips i les morellanes ja han descansat en esta primera volta. Aquest proper diumenge 14 de novembre, el CBF Morella Infantil visitarà la canxa del CB Benicarló.

L’equip benjamí no va disputar el seu partit d’aquest cap de setmana contra el CB Burriana Blau al pavelló de La Bosca i s’ha canviat la data i també l’ordre de competició a l’enfrontament. El partit CBF Morella Benjamí contra el CB Burriana es jugarà el 28 de novembre al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella.

Directe