Diputació promociona els clubs d’esport base i elit de Benicarló i Vinaròs amb 100.000 euros

La diputada Tania Baños explica que “és de vital importància recolzar els equips locals”

Diputació promociona els clubs d’esport base i elit de Benicarló i Vinaròs amb 100.000 euros

En la línia de continuar avançant en la promoció de l’esport a les comarques de Castelló, la diputada d’Esports, Tania Baños, ha iniciat a Benicarló i Vinaròs una ronda de visites als clubs amb secció base i d’elit de la província beneficiaris d’ajudes provincials per a conéixer de primera mà els seus projectes. En aquesta primera parada, Baños ha visitat el Club de Bàsquet de Benicarló, el Benicarló Base Futbol i la Unió Esportiva Vinaròs.

La diputada ha explicat que per a la institució provincial “és de vital importància recolzar els equips locals per a poder fomentar i promocionar l’esport en totes les seues categories, des de la base fins a l’esport d’elit”. Sobre aquest tema, ha valorat positivament la quantitat de fitxes federatives d’esport base ocupades en els tres clubs visitats, cosa que, segons les seues paraules, ‘’enriqueix l’educació esportiva dels nostres habitants més joves’’.

Segons ha indicat Baños, enguany la institució provincial ha destinat a totes dues ciutats 100.000 euros a la promoció de l’esport de base. D’ells, 63.000 euros han recaigut en clubs esportius de Benicarló, mentre que els de Vinaròs han rebut una subvenció de 34.500 euros.
En les visites han estat presents l’alcaldessa de Benicarló i diputada provincial, Xaro Miralles, i l’edil d’Esports Fernando Jovaní. En Vinaròs ha acompanyat a la diputada el regidor Nacho Chaler.

Directe