Quique Grau i Lorena Renau, guanyadors absoluts de la 3ª edició de la Top of The Rock

En el record ha estat molt present Kike Monforte, corredor que perdia la vida en la passada edició de la prova

Quique Grau i Lorena Renau, guanyadors absoluts de la 3ª edició de la Top of The Rock

El Castell de Morella i concretament junt a l’estàtua del General Ramón Cabrera, era l’escenari del final de la tercera i darrera etapa de la Ultra Trail ‘Top of The Rock’, celebrada els dies 22, 23 i 24 d’octubre. Castelló-Les Useres va ser la primera etapa, la segona de Les Useres a Benassal i finalment, diumenge tenia lloc l’etapa Benassal-Morella. Eloy Ripollés corredor de Càlig i en categoria masculina va ser el guanyador de la tercera etapa.

En categoria femenina, l’atleta Belén Martínez aconseguia el triomf a Morella a la ‘short’, tercera de les etapes de la ‘Top of The Rock’. Lorena Renau va ser la guanyadora absoluta de la prova ultra trail per etapes.

El forcallà Quique Grau es proclamava com a campió absolut de la 3ª edició de la ‘Top of The Rock’ en categoria masculina. Quique Grau dedicava cadascuna de les victòries aconseguides en aquesta prova a Kike Monforte, corredor que va perdre la vida a la prova a l’edició de l’any passat. Quique valorava també les tres etapes de la Top of The Rock en aquesta edició i segons les seues característiques, la primera de les etapes se li adaptava millor a la seua forma de còrrer.

Diego Aguilar, corredor de Morella va ser tercer a la línia de meta del Castell en la 3ª etapa amb recorregut entre Benassal i Ares. Un gran resultat per a aquest corredor habitual a les curses de muntanya de la zona.

L’Ajuntament de Morella comptava amb representació a la línia de meta i al lliurament de premis que tenia lloc per la vesprada junt a l’estàtua de Cabrera. La regidora d’Esports, Judit García destacava la importància de recolzar esdeveniments com la ‘Top of the Rock’.

Des de l’organització també es mostraven satisfets amb tot el referent a aquesta 3ª edició de la ‘Top of The Rock’, cursa que compta amb la peculiaritat de ser itinerant i amb tres metes localitzades a llocs diferents en cadascuna de les seues etapes. Més de 100 persones conformen l’organització de la prova.

La ‘Top of The Rock’ ha complit amb el seu itinerari fins a Morella des de Castelló i amb tres etapes amb el record en tot moment a Kike Monforte al qual els seus companys han dedicat les victòries a la cursa.

Directe