S’està instal·lant un rocòdrom a Vilafranca

S'ubica a l'antic gimnàs i disposarà d'una zona de principiants i un altra per a escaladors amb més nivell

L’antic gimnàs del Poliesportiu de Vilafranca ha estat el lloc escollit per la Regidoria d’Esports per instal·lar un rocòdrom. Es tracta d’una nova infrastructura amb la que mai s’havia comptat a Vilafranca i que tenia una certa demanda entre els usuaris de les instal·lacions esportives.

En aquest espai s’estan instal·lant dos zones d’escalada diferents amb els rocòdroms, tornant novament els montadors per ja posar totes les preses als circuits d’escalada.

Dos trams de característiques molt diferents els que s’estan habilitant en una iniciativa impulsada per Maria Vicente, regidora d’Esports i que està sent supervisada per altres membres de l’equip de govern al treballar estar treballant fora actualment.

El Poliesportiu de Vilafranca s’utilitza actualment per a classes de gimnàstica a nivell escolar o es presta la instal·lació a grups organitzats. El Poli no s’ha obert al públic encara, ja que s’ha aprofitat per fer millores i es pensa ja en la seua posada en marxa definitiva.

Candi Andrés és el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca

Molt prompte, les persones interessades en practicar escalada a Vilafranca ho tindran més fàcil amb el rocòdrom que s’esta acabant d’enllestir al Poliesportiu.

Directe