El president de la Diputació i la diputada d’Esports assisteixen a l’inici de Penyagolosa Trails

Ha començat puntual a les 00.00 hores des de la pista d'atletisme de la Universitat Jaume I de Castelló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada d’Esports, Tania Baños, han assistit aquesta mitjanit a l’inici de Penyagolosa Trails, una prova esportiva que “reafirma a la nostra província com a epicentre de competicions esportives de caràcter internacional, la qual cosa és sens dubte un orgull per a aquesta província que estima tant a l’esport i que és bressol d’extraordinaris esportistes”, ha assenyalat Martí.

La CSP (110 quilòmetres) ha començat puntual a les 00.00 hores des de la pista d’atletisme de la Universitat Jaume I de Castelló, mentre que la MiM (60 quilòmetres) començarà a les 6.00 hores d’aquest dissabte 16 de juny.

Els patrocinadors de Penyagolosa Trails 2021 són la Diputació de Castelló com Official Sponsor; Generalitat Valenciana i Fundació Trinidad Alfonso com Main Partner (projecte Comunitat de l’Esport); Facsa, Endavant Esports–Villarreal CF, Nutrinovex i Anitin com Premium Partners; Universitat Jaume I, Servei d’Esports de l’UJI i Patronat Provincial de Turisme com a Regional Partners.

Directe