La morellana Marta Querol acompanya el trofeu del Villareal CF fins Morella

L’Europa League estarà fins al 16 de juliol a l'entrada de l'Ajuntament

La morellana Marta Querol acompanya el trofeu del Villareal CF fins Morella

L’Europa League que el Villarreal Club de Fútbol va guanyar el passat mes de maig a Gdansk ha arribat a Morella. Aquesta estarà exposada a l’entrada de l’ajuntament fins al divendres acompanyada d’Artal, Rosella, Seidia i Abuseid, els gegants de la ciutat engalants amb bufandes de l’equip.

Així, aquest matí ha tingut lloc un acte de presentació de la copa on han participat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el vicepresident del Villarreal C. F., José Manuel Llaneza, i la morellana i jugadora de l’equip femení, Marta Querol. A més, l’acte també ha servit per a reconèixer a la jugadora l’ascens de l’equip a la primera divisió amb el trofeu de campiones de 2a divisió inclòs.

Rhamsés ha volgut “felicitar el Villarreal per aquesta iniciativa i compartir l’exit de l’Europa League amb tots els pobles de la província, la quals cosa demostra que és un club campió al camp i també amb iniciatives com esta”. L’edil també ha aprofitat per a “felicitar a Marta per l’ascens del seu equip i com és un exemple per a xiquetes i xiquets que amb esforç i perseverança també poden aconseguir èxits”.

D’altra banda, Llaneza ha explicat que “el trofeu ja ha recorregut diferents poblacions de Castelló i encara en queden més” i ha afegit que “esperem recórrer tots els municipis de la província”. Finalment, Marta ha agraït “el reconeixement des de l’Ajuntament de Morella” i ha manifestat que “afrontem la pròxima temporada a primera amb molta il·lusió i ganes de mantindre la categoria”.

El Villarreal Club de Fútbol col·labora també moltes de les entitats esportives de Morella i la comarca dels Ports. Així, participa amb diferents iniciatives que impulsen l’esport en aquesta zona, així com entre la joventut.

Directe