“Muntanyes d’Il·lusions” prepara unes curses no competitives per recaptar diners

El pròxim dissabte 19 de juny tindran lloc tres marxes no competitives a Portell

El projecte Muntanyes d’Il·lusions, impulsat per Pam Collado mestra de l’aulari de Portell per reivindicar el despoblament i l’escola rural, ara convida a participar mitjançant una cursa benèfica i no competitiva anomenada “La il·lusió mou les nostres cames”.

El pròxim dissabte 19 de juny tindran lloc tres curses a Portell. A les 8h del matí començarà la marxa llarga, de 12 km, a les 8:30h la marxa curta, de 6 km, i a les 10:30h la marxa infantil que serà gratuïta. La cursa per als xiquets i xiquetes serà pel casc urbà de Portell i les dues curses per a adults seran pels voltants de la localitat.

Collado detalla que “els recorreguts tindran l’eixida i l’arribada a Portell. En aquesta iniciativa participa tot el Cra Celumbres: professorat, alumnes i els pares i mares. Les mestres s’encarregaran de cuidar als menors dels pares que vulguen córrer fent activitats al pati de l’escola”.

En total hi haurà tres punts d’avituallaments amb líquids i sòlids, un davant de l’escola i dos als recorreguts de les curses. El Cra Celumbres i l’Associació Esportiva Toll d’En Drac col·laboraran muntant els avituallaments del recorregut de les marxes.

Per a participar, s’ha obert una inscripció en línia que ha d’emplenar-se per a poder córrer. El preu per persona adulta és de 12€ i tot el recaptat serà per contribuir al projecte Muntanyes d’Il·lusions. Mitja hora abans de les curses caldrà presentar el DNI a l’eixida, fer el pagament i recollir el dorsal.

Pam Collado posa a disposició el següent correu electrònic per respondre tots els dubtes que puguen sorgir: pamela11.1981@gmail.com

Directe