El Cinctorrà no pot amb un Benassal més efectiu

Els de Cinctorres van desaprofitar un seguit de bones ocasions i el Benassal anava aprofitant les seues

UD BENASSAL 3
CE CINCTORRÀ 1

El CE Cinctorrà no va poder traure cap punt en la seua visita a Benassal on perdia dissabte per 3 gols a 1. Un partit en el que va ser clau l’efectivitat cara al marc contrari, ja que els de Cinctorres van desaprofitar un seguit de bones ocasions per a marcar i el Benassal anava aprofitant les seues. A punt estava d’arribar-se al descans amb l’empat a 0 quan en una de les darreres accions del primer acte, el Benassal al mateix minut 45 marcava l’1 a 0, resultat amb el que s’arribava a la mitja part.

A la reanudació, el Cinctorrà resistia amb l’1 a 0 en contra, si bé el Benassal intentava fer el segon gol que li donara tranquilitat al partit. El quadre benassalenc va haver de lluitar i esperar, ja que no sentenciaria l’encontre fins als darrers minuts. Als 81 de joc el Benassal marcava el 2-0 i poc després al 84 arribava el tercer gol per als locals que deixava el partit vist per a sentència. Encara que als 5 minuts que quedaven passarien moltes coses més. El Cinctorrà marcava el 3-1 per mediació de Joan al minut 85 i després es quedaria amb 9 jugadors sobre el terreny de joc per les expulsions de Santi i Eric. El Benassal va fallar un penal ja al temps afegit. Al final, victòria del Benassal que suma 4 punts a la Lliga Plata per 1 del conjunt de Cinctorres.

↳ Alineació CE Cinctorrà
▸ Aurás
▸ Santi
▸ Diego
▸ Eric
▸ Marc Puig
▸ Christian Ortí
▸ Joan
▸ Marc Solsona
▸ Joan Martí
▸ Josep
▸ Iván Roda
▸ També van jugar Albert i David Martí

↳ Gols
▸ 1-0 min. 45
▸ 2-0 min. 81
▸ 3-0 min. 84
▸ 3-1 min. 85 Joan

Directe