El Morella tanca amb victòria la primera fase

Durant la setmana s'espera conèixer el grup de Lliga Plata per al Morella FC

MORELLA FC 3
CF BORRIOL 2

Victòria important per al Morella FC en la seua lluita per la permanència un any més a la 1ª Regional, que haurà de certificar en la Lliga Plata en la qual jugarà a partir d’ara i fins al final de la temporada. El Morella compta amb 6 punts d’avantatge sobre la zona de descens a l’inici de la lluita per la permanència. El Borriol va marcar primer a la Fàbrica de Giner amb el 0-1 al minut 21, si bé abans del descans va remontar el partit amb l’1 a 1 de Moles als 32 de joc i el 2-1 marcat per Juan Pablo abans del descans. Amb victòria morellana concluia la primera part.

Només iniciar-se la segona part, Moles marcava el 3-1 que donava un important avantatge al Morella al marcador i que permetia a l’equip controlar bé el partit. El físic, en aquesta temporada tant atípica va anar minvant en l’equip morellà i el Borriol, de penal al minut 86 feia el 3-2 definitiu. El Morella va resistir per acabar sumant la victòria a la Fàbrica de Giner.

Durant la setmana s’espera conèixer el grup de Lliga Plata per al Morella FC que en principi, jugarà novament el proper diumenge en aquesta fase final de la temporada.

↳ Alineació Morella FC
▸ Javier
▸ Pau
▸ Luis David
▸ Joan Ferrer
▸ Nicolau
▸ Mario
▸ Andreu Serret
▸ Josema
▸ Jordi Martí
▸ Juan Pablo
▸ Moles
▸ També van jugar Andreu Ortí, Jordi Serret, Cristian Ibáñez, Jordi i Ángel.

↳ Gols
▸ 0-1 min. 21
▸ 1-1 min. 32 Moles
▸ 2-1 min. 45 Juan Pablo
▸ 3-1 min. 46 Moles
▸ 3-2 min. 86 (p.)

Directe