Diputació rep a l’equip femení del Vila-real per l’ascens a primera

La jove morellana Marta Querol en forma part

Diputació rep a l’equip femení del Vila-real per l’ascens a primera

La Diputació de Castelló ha celebrat aquest matí en el Palau Provincial un acte de reconeixement a l’equip femení del Vila-real C.F, que ha aconseguit per primera vegada en la seua història ascendir, mancant tres jornades, a la Lliga Iberdrola, la primera divisió de fútbol femení. A aquesta celebració ha acudit tant el president de la Diputació, José Martí, com la diputada d’Esports, Tania Baños.

Martí ha felicitat públicament a tota la plantilla del Vila-real C.F, inclòs cos tècnic i consell d’administració. El president ha ratificat que la Diputació “és una institució feminista que treballa pel foment de la igualtat també en l’esport”.

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha elogiat el treball del club i s’ha mostrat orgullosa “per tindre a la província un equip femení en la màxima categoria del futbol, demostrant que l’esport també és cosa de dones”.

Per altra banda, l’entrenadora del Vila-real C.F, Sara Monforte, ha agraït la invitació de la Diputació i “el suport i la visibilitat que aquesta institució li dona al fútbol femení”.

Ja el divendres passat, l’alcalde de Morella va felicitar a l’equip amb un missatge a les xarxes socials. “Des de Morella, tota la força i suport a la jove morellana Marta Querol i a tot l’equip del Villareal CF Femení A per aconseguir l’ascens!”

Directe