Diputació rep a l’equip femení del Vila-real per l’ascens a primera

La jove morellana Marta Querol en forma part

Diputació rep a l’equip femení del Vila-real per l’ascens a primera

La Diputació de Castelló ha celebrat aquest matí en el Palau Provincial un acte de reconeixement a l’equip femení del Vila-real C.F, que ha aconseguit per primera vegada en la seua història ascendir, mancant tres jornades, a la Lliga Iberdrola, la primera divisió de fútbol femení. A aquesta celebració ha acudit tant el president de la Diputació, José Martí, com la diputada d’Esports, Tania Baños.

Martí ha felicitat públicament a tota la plantilla del Vila-real C.F, inclòs cos tècnic i consell d’administració. El president ha ratificat que la Diputació “és una institució feminista que treballa pel foment de la igualtat també en l’esport”.

Video Thumbnail
Ascens del Villarreal CF femení a la Lliga Iberdrola
La Diputació de Castelló ha celebrat aquest matí en el Palau Provincial un acte de reconeixement a l'equip femení del Vila-real C.F, que ha aconseguit per primera vegada en la seua història ascendir, mancant tres jornades, a la Lliga Iberdrola, la primera divisió de fútbol femení. A aquesta celebrac

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha elogiat el treball del club i s’ha mostrat orgullosa “per tindre a la província un equip femení en la màxima categoria del futbol, demostrant que l’esport també és cosa de dones”.

Per altra banda, l’entrenadora del Vila-real C.F, Sara Monforte, ha agraït la invitació de la Diputació i “el suport i la visibilitat que aquesta institució li dona al fútbol femení”.

Ja el divendres passat, l’alcalde de Morella va felicitar a l’equip amb un missatge a les xarxes socials. “Des de Morella, tota la força i suport a la jove morellana Marta Querol i a tot l’equip del Villareal CF Femení A per aconseguir l’ascens!”

Directe