Esports prepara la Campanya d’Estiu amb la participació de les entitats locals

Les activitats estaran subjectes a la normativa sanitària i al compliment de les restriccions que hi haja en cada moment

Una activitat esportiva a Benicarló

La Regidoria d’Esports està preparant les activitats que formaran part de la Campanya Esportiva d’Estiu, per la qual cosa invita les entitats locals a enviar les seues propostes d’activitats esportives a realitzar entre el 18 de juny i l’11 d’agost en les instal·lacions esportives municipals o en la via pública.

En concret, les propostes que es poden enviar poden ser campus esportius, tornejos o campionats populars, esdeveniments populars, esdeveniments federats o activitats de formació, entre d’altres. Les propostes d’activitats es poden enviar a través de la seu electrònica fins al 7 de maig.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha declarat que «ens agrada comptar amb la participació de les diverses entitats esportives del municipi i per això les invitem a enviar propostes d’activitats, que sempre estaran subjectes a la normativa sanitària en cada moment».

A més d’estar subjectes a la norma sanitària, totes les activitats han d’incorporar una proposta de protocol preventiu del covid-19 i un responsable de l’entitat encarregat del seu control.

Directe