La Diputació recolza des de la ‘Infinitri Half Triathlon’ la recuperació de les competicions esportives

Ja es poden sol·licitar les ajudes per a la realització de grans competicions a la província durant 2021

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha seguit en el matí de hui el desenvolupament de la cursa ‘Infinitri Half Triathlon’ des del seu punt d’eixida a Peníscola. Des d’aquest mateix lloc ha volgut donar visibilitat al suport provincial a aquesta cursa del costat de personalitats com el conseller d’Esports, Vicent Marzà, la diputada de la comarca Xaro Miralles i l’alcalde peniscolà Andrés Martínez.

La cursa ha comptat amb una participació destacable, amb vora 600 triatletes provinents de tot l’Estat. La prova, amb eixida i arribada a la ciutat papal, ha xafat bona part del Baix Maestrat i de l’espectacular parc natural de la Serra d’Irta. El recorregut ha superat el centenar de quilòmetres sumant les tres modalitats del triatló: 2 quilòmetres de natació, 90 en bicicleta i 21 més de cursa atlètica.

Tania Baños ha destacat des de Peníscola el poder de convocatòria i d’atracció turística d’aquesta exigent carrera, que, edició rere edició, va guanyant força i renom a nivell internacional. No en va, el seu seguiment traspassa fronteres, amb la cobertura de l’esdeveniment per part de mitjans estrangers.

La zona d’Almassora acollirà al mes de setembre una competició de similars característiques, les inscripcions de la qual s’obriran pròximament.

Subvencions per a
grans esdeveniments esportius

Des d’ara mateix es poden tramitar pel procediment habitual les ajudes per a la realització de grans esdeveniments esportius a la província. Per dit menester la Diputació destinarà un total de 850.000 euros.

Entre les novetats introduïdes enguany a les bases són ressenyables l’augment del pressupost en un 30 per cent i l’ampliació del nombre d’esdeveniments que poden optar a les subvencions. Si fins ara només es tenien en compte aquells esdeveniments englobats dintre d’un circuit esportiu, a partir d’ara també ho podran fer totes les competicions que s’organitzen de manera independent”.

Directe