Els Ports FC es forma en l’entrenament

Amb un curs presencial d'entrenadors amb una part teòrica i una pràctica

Els Ports FC es forma en l’entrenament

L’Escola Elite Sport apropava aquest dissabte a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella una jornada tècnica presencial per als entrenadors de futbol de Els Ports FC. Una sessió que comptava pel matí amb dues ponències a carrer de José Antonio García i Pablo Jiménez al voltant d’aspectes relacionats amb els entrenaments tant per a futbol 11 com per a futbol 8. Iniciava la sessió José Antonio García amb “La importància del procés. Formar-me per poder formar”.

Des de la direcció d’Elite Sport, Pablo Jiménez es mostrava satisfet per la jornada formativa de Els Ports FC a Morella, podent per fi dur a terme una sessió presencial ja que bona part de la formació als entrenadors de la comarca s’ha dut a terme de manera telemàtica al darrer any.

En la seua intervenció, Pablo Jiménez apropava als entrenadors de Els Ports FC la conferència “Morfocicle patró Qarabagh U17” al voltant de la seua experiència professional fora d’Espanya com a entrenador de futbol, un poc adreçada als tècnics que vullguen aspirar a un nivell superior.

La gran majoria dels entrenadors de Els Ports FC van estar presents a les sessions desenvolupades a Morella, destacant la importància de la formació en una època difícil i en la que el club no està competint per l’actual situació sanitària.

Javier Yeste és membre de la Junta Directiva Els Ports FC

La formació amb Elite Sport s’iniciava l’any 2019 fruit de l’obligatorietat per part de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana de que els equips de totes les categories de futbol amateur i base compten amb entrenadors titulats. I és que des del club es té molt clar que si s’aconsegueixen formar a bona part dels entrenadors amb els que es compta actualment i obtenen la titulació, aquesta formació haurà estat tot un èxit.

Una jornada formativa que continuava per la vesprada al Camp de la Fàbrica de Giner on els membres de Elite Sport i els entrenadors de Els Ports FC van posar en pràctica bona part de les qüestions comentades a les ponències desenvolupades pel matí.

Directe