Es presenta a Castelló l’ECO Rallye Comunitat Valenciana

La prova comença divendres a Morella

La Diputació de Castelló ratifica un any més la seua aposta iper les curses ecosostenibles a tota la província participant en l’organització de l’ECO Rallye Comunitat Valenciana. Aquest dimarts s’ha realitzat a la plaça de les Aules de Castelló l’acte de presentació de la huitena edició d’aquesta coneguda prova automobilística, que es diferencia de la resta per l’ús exclusiu de motors elèctrics.

Per l’important paper que exerceix en la promoció de l’ús de les energies renovables, juntament amb el seu poder de difusió de la imatge provincial a nivell nacional i internacional, la Diputació destinarà al club promotor, Action Press, 10.500 euros per a la seua celebració. Aquesta quantitat procedeix de la línia de subvencions a el suport a grans esdeveniments esportius de la província.

La Diputació renova l’aposta per les curses ecosostenibles amb l’ECO Rallye Comunitat Valenciana

Per primera vegada des del seu naixement, la prova començarà aquest any a la localitat de Morella, amb final d’etapa a la capital de la Plana. La diputada d’Esports, Tania Baños, ha destacat que aquesta competició té una gran causa social i esportiva al darrere. “Hi ha una part tecnològica, de coneixement, d’innovació i de recerca que des de les institucions hem de donar suport”.

Per a finalitzar, la diputada Baños ha reiterat el suport de la institució i ha agraït en nom de la Diputació a l’empresa organitzadora tot el seu treball perquè l’ECO Rallye sigua posible.

Directe