Es paralitza el futbol regional fins el 31 de gener

La Federació vol ser solidària amb la situació per la Covid-19

Es paralitza el futbol regional fins el 31 de gener
El camp de futbol del CF Vilafranca, durant la gran nevada

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit posposar totes les competicions territorials en marxa fins al 31 de gener en totes les seues modalitats de futbol i futbol sala. La Federació pretén així, ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana amb la Covid-19 i que està vivint uns moments complicats.

A més, s’està donant un nombrosa quantitat de tancament d’instal·lacions municipals per part dels ajuntaments durant aquest mes de gener, el que dificultaria el normal desenvolupament de les competicions, a tots els nivells. Per aquest motiu, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha optat per la prudència de reprendre les competicions d’àmbit territorial després del 31 de gener. Recordem que després de la publicació de les darreres mesures anti-Covid anunciades per la Conselleria de Sanitat i que no permeten que els xiquets i xiquetes escolaritzats participen en activitats esportives, també es decretava la paralització del futbol 8 a tota la Comunitat fins al 31 de gener.

El camp de futbol de la UD Benassal, durant la gran nevada

Amb aquesta decisió s’ajuda també a alleujar la presió sanitària de lesionats davant l’augment de hospitalitzats per Covid-19 a la Comunitat que s’han produit als darrers dies. Malgrat això, durant aquestes setmanes si que es podrien disputar partits ajornats, sempre que siga possible amb l’objectiu de posar al dia els calendaris de totes les competicions. D’aquesta manera, el Morella FC a la 1ª Regional i el CF Vilafranca i CE Cinctorrà a la 2ª Regional, a més de l’equip aleví del CF Vilafranca es queden sense jugar per aquest paró de l’activitat fins al 31 de gener. En el cas del CF Vilafranca encara compta amb partits ajornats que pel moment amb la neu serà difícil poder afrontar i en el cas del Morella FC i CE Cinctorrà es troben al dia en quan a partits ajornats es refereix.

A més, en el comunicat que ha emès la Federació, es posa a disposició de la Generalitat Valenciana amb tots els seus recursos (instal·lacions i personal) per ajudar durant aquestos moments de dificultat.

Directe