Morella signa els convenis amb el CBF Morella, el Morella FC i ESPEMO

L’activitat d’aquests tres clubs s’ha vist reduïda a causa de la covid-19

L’Ajuntament de Morella ha signat aquesta setmana els convenis de col·laboració de l’any 2020 amb el Club de Bàsquet Femení Morella, el Morella Futbol Club i la Societat Esportiva ESPEMO. D’aquesta manera, el consistori dóna suport a l’activitat esportiva d’aquestos clubs en un any marcat per l’activitat minimitzada a causa de la pandèmia provocada per la covid-19. Aquest any 2020 ha sigut atípic i aquestos convenis són fonamentals per al manteniment del teixit associatiu de la ciutat.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “aquest 2020 ha sigut un any difícil també per a les associacions, les quals no han pogut realitzar algunes de les diferents activitats que es planificaven cada any”. L’edil ha explicat que “des de l’ajuntament volem donar suport a les associacions, en este cas, esportives i desitjar que prompte puguen tornar a l’activitat habitual”.

El CBF Morella no ha reprès els partits i encara no ha començat la temporada. En el cas del Morella FC, ha iniciat la temporada 2020-2021, però amb alguns partits suspesos i ajornats. Finalment, pel que fa a la SE ESPEMO, també va suspendre activitats previstes per a l’any 2020 com l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella, el qual estava previst per al mes de maig. Així, totes aquestes associacions estan pendents de l’evolució de la COVID-19 i de les mesures sanitàries per a reprendre l’activitat esportiva en les seues disciplines.

Directe