El Morella derrota al Cinctorrà per la mínima

Un gol de Joan Ferrer dona el triomf als morellans en aquest encontre de pretemporada

Diumenge per la vesprada i amb molt de vent al camp de La Fàbrica de Giner, el Morella FC superava per 1 gol a 0 al Cinctorrà. Darrer partit amistós dels locals i únic dels visitants, que van plantar cara i li van posar les coses molt dificils al Morella. A la primera part el Cinctorrà va fer mèrits per marcar i reclamava un possible penal i al tram final amb el marcador en contra després del gol del Morella, el Cinctorrà arribava amb perill a la porteria local.

Un encontre amb domini de l’equip que comptava amb el vent a favor. En el cas del Morella, partit que tancava la pretemporada que ha comptat amb un total de tres partits. El Morella FC debutarà el proper cap de setmana davant d’un conjunt que especialment a domicili no se li sol donar massa bé. Amb la victòria sobre el Cinctorrà amb gol de Joan Ferrer al minut 78, el Morella FC tanca una pretemporada en la que s’ha enfrontat a tres conjunts d’inferior categoria com son Atzeneta, Vilafranca i Cinctorrà.

Després d’un any en blanc al no comptar amb equip la temporada passada, el CE Cinctorrà torna a la competició en aquesta temporada 2020-2021. En un principi es decidia federar l’equip, si bé no es feia compte de competir. Finalment es decidia tirar endavant.

El CE Cinctorrà feia un partit molt seriós a la Fàbrica de Giner, que era molt valorat pels aficionats cinctorrans desplaçats al Camp del Morella. La nova Junta Directiva del CE Cinctorrà ha rebut tot el recolzament de l’anterior directiva del club per tirar endavant amb un projecte en el que hi ha moltes cares noves a Cinctorres.

Amb el ‘derbi’ amistós disputat a la Fàbrica de Giner, el Morella FC a la 1ª Regional i el Cinctorrà a la 2ª es troben totalment preparats per afrontar l’inici de la nova lliga el proper cap de setmana.

Directe