L’Ajuntament convenia 75.000 euros per al Club Natació, el Club Bàsquet i el CD Benicarló

Per a sufragar les despeses derivades de la seua activitat durant la temporada

L’aportació municipal servirà per a cobrir la despesa de les tres entitats, que han hagut de paralitzar l’activitat arran de la pandèmia de la covid19. El Club Natació Benicarló rebrà 30.000 euros, el Club Bàsquet Benicarló 25.000 euros i el Club Deportivo Benicarló 20.000 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat avui tres convenis amb tres de les entitats esportives de Benicarló de major pes i amb més nombre de socis: el Club Natació Benicarló, el Club Bàsquet Benicarló i el Club Deportivo Benicarló.

En total, l’Ajuntament aportarà 75.000 euros per a les tres entitats (30.000 euros per al Club Natació Benicarló; 25.000 euros per al Club Bàsquet Benicarló i 20.000 euros per al Club Deportivo Benicarló), que aportaran liquiditat als clubs per a sufragar les despeses derivades de la seua activitat durant la temporada 2019-2020: material esportiu, arbitratges, desplaçaments, serveis mèdics, etc.

«Aquests tres convenis que subscriu avui l’Ajuntament —ha dit l’alcaldessa— contribuiran a fomentar la pràctica de l’esport entre la nostra població i ajudaran a millorar la situació econòmica de les tres entitats en uns moments especialment complicats pels efectes de la crisi derivada de la pandèmia de la covid19».

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha destacat que «aquestes són tres de les entitats esportives més importants de la nostra ciutat i és la nostra voluntat ajudar i impulsar tot el que treball que realitzen, tant a nivell de competició com de foment de l’esport».

Directe