Els clubs de 1a demanen informació de cara a la propera temporada

Existeixen molts dubtes al voltant de la represa de la competició

Els clubs de la 1ª Categoria Regional Grup 1 de la provincia de Castelló, entre els quals es troba el Morella FC, es van reunir aquest passat diumenge 16 d’agost a Orpesa per tal de tractar diferents dubtes que els genera l’actual situació de cara a la temporada 2020-2021 i transmetre’ls-hi a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

Uns dubtes que es generen a la vista de diferents punts proposats per la Federació. Un d’ells és la circular emesa el passat 29 de juliol per la Federació en la que es comunica que el termini per a la inscripció dels equips participants a la temporada 2020-2021 i que per a la 1ª Regional acaba el 20 d’agost.

Els clubs mostren també una gran incertesa davant l’evolució de la Covid-19 i de com poder afrontar les despeses inherents de la posada en marxa de la competició (fitxes dels jugadors, mutualitats i pagament de despeses arbitrals). També els clubs mostren la seua preocupació sobre la normativa Covid-19 que la mateixa Federació ha emès.

Després de reunir-se els clubs de la 1ª Regional Grup 1 han acordat un total de cinc punts per a transmetre a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i que són:

1.- La inscripció dels clubs dins del termini establert per la Federació, es a dir, abans del dia 20 d’agost.

2.- No procedir a la renovació de fitxes dels jugadors, cossos tècnics i no realitzar fitxes noves.

3.- Sol·licitar una moratòria a l’hora de pagar la mutualitat fins a que no es determine la data de començament de les competicions.

4.- Autorització per a disputar partits amistosos baix la supervisió de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en la presentació del llistat de participants.

5.- Sol·licitar una reunió amb les representants de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per tal d’aclarir els dubtes que sorgeixen sobre l’aplicació del protocol davant la Covid-19

Les decisions preses a la reunió d’Orpesa per part dels clubs de la 1ª Regional Grup 1 i en el que es troba el Morella FC una temporada més han estat remeses ja a la Federació per intentar obtindre més informació al voltant de la propera campanya.

Directe