Castellfort acull un campionat de frontennis

Són activitats per a menuts i grans, en un estiu diferent per la pandèmia

Castellfort acull un campionat de frontennis

La situació generada per la Covid-19 ha fet que als pobles de la comarca dels Ports es vullguen fer diferents activitats per als caps de setmana. Algunes d’elles, com el campionat de frontennis a Castellfort, són més pròpies del mes d’agost però que s’estan planificant també per a dissabtes de juliol. En la jornada de dissabte, el poliesportiu de Castellfort albergava un campionat de frontennis, pel matí per als menuts i per la vesprada per a gent amb més edat.

Sempre és interessant realitzar activitats per al públic infantil com aquest campionat de frontennis, ja que els menuts sempre s’ho passen d’allò més bé amb aquestes iniciatives.

Als darrers temps s’han dut a terme millores importants al Poliesportiu de Castellfort. Si bé abans ja es feien campionats, en aquesta edició de 2020 es poden fer amb la instal·lació esportiva ja totalment finalitzada. Un estiu diferents i amb el Poliesportiu a ple rendiment.

Un poble com Castellfort amb 200 habitants ha vist clarament com sobretot els caps de setmana està acudint molta gent al poble, quasi a ritmes més propis del mes d’agost encara que sense arribar a eixos nivells.

Jacobo Castell és regidor a l’Ajuntament de Castellfort

Després del campionat de frontennis es celebrava un altre de ping-pong per als xiquets i xiquetes de Castellfort i per la vesprada arribaria el torn de joves i adults en una jornada molt esportiva al municipi en aquest dissabte del mes de juliol.

Directe