Morella neteja diverses pistes forestals

Els treballs els realitza una màquina de la Diputació de Castelló

Morella neteja diverses pistes forestals

Morella està netejant i reparant diverses pistes forestals gràcies a la cessió anual d’una màquina que realitza la Diputació de Castelló als pobles per a aquestes actuacions. Enguany la localitat comptarà amb un major nombre de dies que era la petició del consistori en comptar amb el terme municipal més gran de la província.

El criteri a seguir és segons les zones del terme municipal i anar realitzant una per una l’accés a les explotacions que ho necessiten. Tot i això també es tenen en compte algunes peticions més urgents o com haja estat afectada cada una d’elles que d’un any per l’altre amb les condicions climatològiques poden sofrir molt.

Ara, i després de l’augment de dies, el consistori morellà segueix reclamant que a aquest servei se sumen altres elements per poder deixar les pistes en millor estat com un rul·lo per poder compactar i aplanar el terreny.

Video Thumbnail
Morella neteja diverses pistes forestals
Els treballs els realitza una màquina de la Diputació de Castelló
Joel Pascual és el regidor de desenvolupament rural de l’Ajuntament de Morella

D’aquesta manera una part del terme municipal quedarà enllestida per a que es puga circular i accedir a les explotacions ramaderes amb normalitat.

Directe