La Federació votarà una proposta de calendari que endarrerirà l’inici de les lligues

Pel moment es tracta d’un esborrany que s’ha donat a conèixer abans de la votació

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha donat a conèixer als darrers dies una proposta de calendari de competició que serà sotmesa a votació el proper 30 de juny a l’Assemblea General de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Una proposta al voltant de l’inici de les competicions en la temprada 2020-2021, tant al futbol 11 com al futbol 8. Pel moment es tracta d’un esborrany que s’ha donat a conèixer abans de la votació i caldrà veure si compta o no amb el suport de l’Assemblea General de la Federació.

Segons aquesta proposta, en aquest any tant especial i marcat per la pandèmia de la Covid-19, estaria previst que el cap de setmana del 4 d’octubre s’iniciara la competició liguera a la Regional Preferent Aficionats, Preferent Juvenil, Cadet Autonòmica i Infantil Autonòmica Femenina. El futbol amateur a la 1ª i 2ª Regional, categories en les que militen el Morella FC i el CF Vilafranca, respectivament començarien la competició el 18 d’octubre a l’igual que la Primera i Segona Juvenil i la Primera i Segona Femenina Aficionats.

La resta del futbol base amb la gran majoria dels equip de Els Ports FC en quan a la nostra comarca es refereix començarà al mes de novembre. Ja el primer cap de setmana del mes de novembre ho faria la Preferent, Primera i Segona Infantil-Cadet, les lligues de futbol 8 amb 14 equips i el Cadet i Infantil femení. Finalment, les lligues de futbol 8 masculines amb 12 equips i el futbol 8 femení s’iniciaria el cap de setmana del 15 de novembre segons aquesta proposta.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), en cas de donar llum verda a aquesta proposta que es votarà el dia 30 de juny aprovaria una calendari en el que es descansaria Nadal, els caps de setmana del 27 de desembre i 3 de gener per tal de tornar a la competició el cap de setmana del 10 de gener de 2021. També es pararà el 21 de març i el 4 d’abril. Les lligues conclouran en la seua gran majoria durant el mes de maig, excepte la Primera i Segona Femenina que ho farien al mes de juny.

Donada la situació de la pandèmia de la Covid-19 que s’ha generat en el final de la temporada 2019-2020, la FFCV intentarà en cas d’aprovar-se aquesta proposta endarrerir gairebé un mes l’inici de les diferents competicions del futbol federat valencià.

Directe