El camp de futbol, l’annex del Pavelló i la Pista de Ciclisme tornen a obrir les portes

Per a poder entrenar serà necessari demanar cita prèvia

El camp de futbol, l’annex del Pavelló i la Pista de Ciclisme tornen a obrir les portes

Les instal·lacions esportives de Benicarló van tornant a la normalitat. Amb la Fase 2 de desescalada ja molt avançada i a punt d’entrar en la Fase 3, el camp de futbol, l’annex del Pavelló i la Pista de Ciclisme obriran aquesta setmana les instal·lacions per a què esportistes individuals o entitats esportives hi puguen entrenar. S’afegeixen d’aquesta manera a les Pistes d’Atletisme, que ja van obrir a mitjans de maig.

En el cas de l’annex exterior del Pavelló, serà necessari demanar cita prèvia al Departament d’Esports (correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org) i no es podrà superar en cap cas el 30% de l’aforament. Les instal·lacions es desinfectaran periòdicament, mentre que els lavabos, magatzems i qualsevol altre espai no obert estaran tancats al públic.

Es podran donar permisos tant per a entrenaments individuals com per a clubs esportius i serà obligat que tots els esportistes utilitzen el seu propi material higiènic i sanitari.

S’han establert franges d’entrenament d’1 hora i 15 minuts i caldrà respectar les distàncies de seguretat de 2 metres en estàtic i 10 metres en moviment.

Pel que fa al Camp de Futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso, les mesures són molt semblants a les de l’annex exterior del Pavelló: cita prèvia necessària, màxim 30% de l’aforament, lavabos, vestuaris i magatzems tancats i obligació que els esportistes utilitzen el seu propi material higiènic i sanitari, entre d’altres.

Tant en el cas dels usuaris de l’annex com del camp de futbol, els responsables dels clubs o les persones individuals hauran de signar una declaració comprometent-se a complir totes les mesures d’higiene i seguretat.

Aquesta declaració també l’hauran de signar els particulars i entitats que vulguen utilitzar les Pistes de Ciclisme. En el cas d’aquesta instal·lació, atés que no hi ha un conserge municipal, cada entitat haurà de designar una persona encarregada per a coordinar les tasques de neteja i desinfecció.

La pista estarà oberta per a entrenaments individuals de ciclisme i patinatge o per a entrenaments de menors de 14 anys (amb un adult acompanyant) i es preveu una acumulació màxima de 6 esportistes (3 rodant a la pista i 3 en una zona d’espera que s’habilitarà). Les distàncies de seguretat seran de 2 metres en estàtic i 20 metres en moviment.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha valorat positivament l’obertura progressiva de les instal·lacions esportives municipals i ha recordat «la importància de complir escrupolosament totes les normes higièniques per a garantir la seguretat de tots els espais». Jovaní ha explicat que «de moment, amb l’annex del Pavelló, el Camp de Futbol, la Pista de Ciclisme i les Pistes d’Atletisme, ja tenim 4 instal·lacions obertes, i continuarem treballant per anar obrint tota la resta d’aquí a les properes setmanes».

Directe