Es reobrin les pistes de tenis i pàdel de Morella

Per accedir a les instal·lacions esportives caldrà demanar cita prèvia

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Morella es comunica que des d’aquest mateix dimecres s’obren de nou al públic les pistes de tenis en les quals sols es podran jugar partits individuals. A més, la pròxima setmana també es podrà fer ús de les pistes de pàdel. Amb tot, les ambdues tornaran a l’activitat, però amb restriccions d’aforament, torns i cita prèvia.

Demanar cita prèvia serà imprescindible per a poder accedir a les instal·lacions però a més des del departament d’esports s’han establert uns horaris de matí i de vesprada. En el cas de la pista de pàdel, el pagament s’efectuarà com sempre amb antel·lació i en línia, fet que també permetrà agilitzar el procés.

Judit Garcia és la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Morella

Amb aquestes mesures es demana a la ciutadania respectar totes les indicacions a l’hora d’accedir a les instal·lacions, ja que sols així podem protegir tant la salut del personal com la dels usuaris.

Directe