Els vídeos de la Campanya Esportiva d’Hivern superen les 2.600 visualitzacions en una setmana

Especialment el del ioga ha tingut molt d'èxit

La iniciativa de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló per a promoure la pràctica esportiva durant el confinament està donant resultats excel·lents. En només una setmana, els vídeos que es van publicar dilluns passat han sumat 2.611 visualitzacions, unes xifres que demostren l’interés de la ciutadania en l’exercici físic per compensar els efectes del sedentarisme obligat per les mesures de confinament.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha assenyalat que «el balanç és molt positiu» i ha remarcat que «el que ens alegra per damunt de tot és que hem arribat al públic, així que continuarem fent vídeos i millorant l’oferta en línia».

Pel que fa a les activitats amb més èxit, el ioga destaca per damunt de totes, amb 609 visualitzacions. Seguidament està la classe de tai-txi, amb 460 visualitzacions, i la de gimnàstica de manteniment, amb 423 visualitzacions. La resta (box, cubba o pilates) es mouen entre les 250 i 350 visualitzacions.

Menció especial mereixen les 232 visualitzacions del vídeo amb exercicis per a les persones grans, unes dades que el regidor ha valorat de forma molt positiva. «Hem de pensar que són exercicis destinats a un públic que no té fàcil accés a les noves tecnologies», ha dit Jovaní. «En canvi, la gent gran ens ha demostrat que està preparada per a adaptar-se als canvis i que té molt d’interés a mantindre’s en perfectes condicions físiques».

Els vídeos continuen aquesta setmana amb nous exercicis i propostes a través del web.

Directe