S’obren les inscripcions per a la Trails Denes de Morella

Hi haurà un total de tres distàncies, 14K, 25K i 45K, que tindran lloc el 30 de maig

La prova de muntanya Trails Denes de Morella ha obert les inscripcions a les seues diferents curses avui. Aquest esdeveniment comptarà amb una marxa no competitiva de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una carrera de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres amb un desnivell de 1.900 metres. Així les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web http://hj-crono.es/trails-denes-de-morella amb un preu inicial de 12 euros la marxa, 22 la cursa i 32 la marató.

La nova Trails Denes de Morella l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló. La prova es va presentar el passat mes d’octubre amb els organitzadors Javier Sanz, Hugo Adell, Diego Aguilar i Jordi Borràs junt amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Així, van explicar “la motivació de realitzar una cursa de muntanya per a recórrer l’ample terme de Morella dividit en 12 denes”. També van aprofitar per a “obrir les portes a totes i tots qui vulguen col·laborar en la Marató Denes de Morella”.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt important a causa de la quantitat de gent que practica el running i per a conéixer els racons del nostre terme a través de l’esport”. L’edil ha comentat que “Morella compta amb un terme molt extens i amb una orografia muntanyosa que permet el desenvolupament de proves com aquesta”. Finalment, Judit ha volgut “animar a totes i tots a participar en aquesta competició en les seues diferents modalitats”.

La Trails Denes de Morella compta amb diferents categories perquè tots i totes puguen participar. Així la categoria absoluta abraça a tots i totes les participants. A més, hi ha una categoria sènior de 23 a 39 anys i una veterana per a més de 40. Finalment hi ha una categoria local per a persones empadronades a Morella. Totes aquestes amb categoria masculina i femenina. Finalment, la 14K compta amb la categoria júnior de manera competitiva.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella.

Directe