Un necessitat Càlig supera clarament al Morella

Amb aquesta derrota el Morella baixa al lloc 7 de la classificació amb 12 punts

El Morella FC encaixava la seua segona derrota de la temporada, caent derrotat per un clar 4-1 en la seua visita a Càlig, conjunt que arribava a la cita molt necessitat de punts. Malgrat la victòria el conjunt local es queda només a un punt de la zona de descens. Primera part amb alternatives tant en el joc com en el marcador que es va veure reflexada amb l’empat (1-1) amb el que s’arribava al descans. El Càlig s’avançava al marcador al minut 16, aconseguint l’1 a 0. Poc li va durar l’alegria al conjunt local, ja que al minut 24 el Morella FC aconseguia marcar el gol de la igualada (1-1), obra de Sergi Guimerà. Amb el resultat d’empat a 1 gol acabava la primera part del partit.

Al segon periode, les coses s’anirien complicant per al Morella FC a un camp que històricament no se li ha donat gens bé. Poc a poc, el Càlig s’aniria fent amb el control del joc i també amb el del marcador, que era el més necessari per a l’equip del Baix Maestrat. D’aquesta manera al minut 56 el Càlig aconseguia trencar l’equilibri i posava el 2-1 al marcador. El Morella va intentar empatar, si bé el 3-1 dels locals al minut 65 seria ja un avantatge considerable. El Càlig arrodoniria el resultat a casa amb el 4-1 final, marcat ja al minut 85. Amb aquesta derrota el Morella ocupa el lloc 7 de la classificació amb 12 punts.

▸ Alineació Morella FC
⌙ Javier
⌙ Pau Milián
⌙ Bonet
⌙ Joan Ferrer
⌙ David
⌙ Fernando
⌙ Andreu Ortí
⌙ Alejandro
⌙ Jordi Sabater
⌙ Andreu Serret
⌙ Sergi Guimerà
⌙ També van jugar Jordi Martí, Marc Moles, Cristian Ibáñez i Dídac.

▸ GOLS:
⌙ 1-0 min.16
⌙ 1-1 min. 24 Sergi Guimerà
⌙ 2-1 min. 56
⌙ 3-1 min. 65
⌙ 4-1 min. 86

Directe